Exploratorul britanic Ben Saunders se îmbarcă într-o călătorie de 1800 de mile către Polul Sud. Cea mai lungă expediţie polară neasistată din istorie. Şi datorită ultimei tehnologii, vom putea urmări fiecare pas al unui explorator din Antarctica chiar în acel moment, în timp real.
Exploraţi călătoria lui Ben

Obiectivul exploratorilor

Cât durează finalizarea celei mai lungi călătorii polare neasistate din istorie? Alătură-te lui Ben pe măsură ce pregătește tot echipamentul de care va avea nevoie pentru a cuceri un drum de 1.800 de mile în condițiile în care mercurul se scufundă dincolo de -50°C.

next

COMENTARII

PREGĂTIREA SANIEI

Supravieţuirea într-o expediţie la Polul Sud înseamnă împachetarea cu îndemânare a unei cantităţi echilibrate de echipament.

Crezi că poţi face asta? >
previous

Limitele posibilului

Nimeni nu a mers niciodată pe jos de pe coasta Antarcticii până la Polul Sud şi înapoi. Şi nimeni nu a împărtășit niciodată o astfel de experienţă în timp real, prin imagini, poveşti şi experienţe pe blog. Urmăriţi-l pe Ben cum îşi pregăteşte tot ce-i trebuie pentru a păşi pe gheaţa din Antarctica (şi în cărţile de istorie).

next

COMENTARII

previous

COMPARAȚIE CU EXPEDIȚIA CĂPITANULUI SCOTT

Ce schimbări pot apărea într-o expediție polară după 100 de ani? Ben Saunders vizitează muzeul Scott pentru a afla istoria călătoriei pe care urmează să o finalizeze și să descopere ce au în comun.

next

COMENTARII

SONY VAIO PRO 11

PRECUM CEL UTILIZAT DE CĂTRE BEN

Ben este cel despre care se știe că și-a tăiat mânerele de la periuțele de dinți pentru a economisi greutatea inutilă, deci a fost încântat să primească un Ultrabook™ care poate rezista la temperaturi extreme și care cântărește totuși numai 870 g.

GĂSEȘTE DISPOZITIVUL PENTRU TINE >

previous

ANTRENAMENTUL FIZIC

Antrenamentul neasistat pentru cucerirea Antarcticii a însemnat pentru Ben şi Tarka testarea limitelor corpului cu mult timp înainte de a păşi pe gheaţă.

COMENTARII